Şanlıurfa’da akraba kavgası: 25 yaralı

Şanlıurfa'da akraba oldukları belirtilen iki ailenin fertleri arasında çıkan taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada 25 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 24.10.2009 - 11:26

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Örencik köyünde eski muhtar ile yeni muhtarın yakınları arasında dün ''bir evrağın imzalanması'' nedeniyle tartışma yaşandı. Köyde kavga eden iki grup, diğer akrabaları tarafından barıştırıldı

Sabah saatlerinde Bamyasuyu Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bir kahvehanede karşılaşan taraflar yeniden tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda birbirlerine taş, sopa ve bıçaklarla saldıran grupta bulunan Adem, Mehmet, Yahya, Bakır, Cengiz, Ali, Muhittin, Mahmut, Musa, Ömer, İsa, Sedat ve Hüseyin K. ile adları henüz öğrenilemeyen 12 kişi yaralandı.

Olay yerine çağrılan polis ekiplerince yatıştırılan olayın ardından ambulanslar ve özel araçlarla hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri, aralarında tedavisi tamamlanan yaralılardan bir kısmının da bulunduğu 20 kişiyi gözaltına aldı. Bu arada kavganın yaşandığı bölgede bir minibüs ile bazı işyerlerinin camları hasar gördü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız