Sarp Sınır Kapısı'nda 5  kilometrelik TIR kuyruğu

Kar yağışı ve buzlanma, Sarp Sınır Kapısı'nda yoğunluğa yol açtı, yaklaşık 5 kilometrelik TIR kuyruğu oluştu.

Haberler Anadolu Ajansı 12.02.2020 - 13:52 Son Güncelleme : 12.02.2020 - 13:53

Türkiye ile Gürcistan arasındaki Sarp Sınır Kapısı'nda, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle TIR parkına giremeyen araçlar uzun kuyruğa neden oldu.

Sarp Sınır Kapısı güzergahındaki Hopa - Kemalpaşa arasında yaklaşık 5 kilometrelik TIR kuyruğu oluştu.

Kemalpaşa Kaymakamlığından alınan bilgiye göre, bölgede etkili olan kar yağışı ve sonrasında meydana gelen buzlanma nedeniyle araç parkına yeteri düzeyde araç alınamamasından dolayı, yol güzergahında yoğunluk yaşandı.

Yetkililer, Sarp Gümrük Kapısı'nda işleyişin olağan seyrinde ilerlediğini, güzergahtaki yoğunluğun yarına kadar normale dönmesinin beklendiğini ifade etti.

Karadeniz Sahil Yolu kenarında park halinde bekleyen TIR'lar, tek şeritten sağlanan trafikte zaman zaman aksamalara neden oluyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız