Sayıştay'dan açıklama

Sayıştay Başkanı Baş, "FETÖ ile iltisaklı olduğu değerlendirilen Sayıştay mensuplarından 108 kişi hakkında disiplin soruşturması başlatılmış ve söz konusu personel görevlerinden uzaklaştırılmıştır" dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 22.07.2016 - 22:57

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı olduğu değerlendirilen 108 Sayıştay mensubunun görevlerinden uzaklaştırıldığını bildirdi.

Baş, yaptığı yazılı açıklamada, FETÖ tarafından demokratik hukuk düzenine, milli iradeye ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı gerçekleştirilen "hain" darbe girişiminin Türk milletinin "sağduyulu ve kararlı duruşu" ile güvenlik güçlerinin fedakar çabaları sayesinde akamete uğradığını belirtti.

Baş, açıklamasında, "Bu terör örgütü ile iltisaklı olduğu değerlendirilen Sayıştay mensuplarından 108 kişi hakkında disiplin soruşturması başlatılmış, ayrıca soruşturmanın gereği bakımından görevi başında bulunmasında sakınca görülen söz konusu personel görevlerinden uzaklaştırılmıştır." ifadelerini kullandı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız