Sevdiğiniz diziler nasıl sona ermeli?

Heyecanla seyrettiğiniz ama finali iyi olmayan diziler nasıl bitmeliydi? Sona ermeyen diziler nasıl sona erebilirdi? Şu anda izlediğiniz dizilerin finalleri nasıl olmalı? Görüşünüzü yazın...

Haberler 02.06.2010 - 14:47

Yurt dışında olduğu gibi Türkiye'de de ortalık dizilerden geçilmiyor ama iyi diziler bile bazen kötü bir finalle ekrana veda ediyor ve hayranlarının gazabına uğruyor.

Sizin de yerli ve yabancı dizilerden finalini beğenmediğiniz ya da son bölümü görmeden sona eren sevdiğiniz diziler olmuştur.

İzlediğiniz ama finali iyi olamayan diziler nasıl bitmeliydi? Sona ermeyen diziler nasıl sona erebilirdi? Yabancı veya yerli, sona eren ya da devam eden dizilerle ilgili görüşünüzü yazın...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız