Silifke Belediye Başkanı'nın kız kardeşi silahla yaralandı

Mersin'de, Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan'ın kız kardeşi, evinde tabancayla başından vuruldu. Ağır yaralanan kadının tedavi altına alındığı, Aktan'ın ise olayla ilgili emniyette ifade verdiği öğrenildi.

Haberler Anadolu Ajansı 09.05.2019 - 01:08

Mersin'de, Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan'ın kız kardeşi evinde tabancayla başından vurularak ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Aktan'ın kız kardeşi Meryem Aktan, ilçeye bağlı Taşucu Mahallesi'ndeki evinde tabancayla başından vuruldu.

Ağır yaralanan Aktan ambulansla Silifke Devlet Hastanesine kaldırdı. Aktan, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Bu arada, olay sırasında evde olduğu belirtilen Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan'ın da Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifade verdiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız