Şırnak'ın iki yüzü!

Bayram'ın ikinci günü Şınak'ta iki farklı atmosfer yaşandı. Bir yanda bayram nedeniyle asker-vatandaş yakınlaşması, bir yanda Türk bayrağı yakan göstericiler...

Haberler 26.10.2012 - 20:28

Bayramın ikinci günüde iki farklı Şırnak tablosu...

Bir yanda izinsiz gösteri ve yakılan Türk bayrağı, diğer yanda bayram kutlayan askerlerin vatandaşa şeker ikramı.

Olumsuz tablo Silopi'deydi; izinsiz gösteri düzenlemek isteyen gruba polis müdahale etti.

Yeşiltepe Mahallesi 1. Cadde'de toplanan bir grup, cezaevlerindeki açlık grevini bahane ederek izinsiz gösteri yapmak istedi.

Uyarıya rağmen dağılmayan göstericiler, polise taşla saldırdı. Polisin biber gazıyla müdahale ettiği göstericiler ara sokaklara dağıldı.

Bu sırada, göstericiler ellerindeki Türk bayrağını yakarak polislerin bulunduğu alana attı. Polis tarafından söndürülen bayrak zırhlı araca alındı.

ASKERDEN BAYRAM ŞEKERİ
Öte yandan Cizre ve İdil ilçeleri arasında bulunan Düzova Jandarma Karakolu arama-kontrol noktasında görev yapan askerler, vatandaşları bu kez kimlik kontrolü için değil bayram tebriği ve şekeri için durdurdu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız