Somali liderinin oğlunun ilk duruşma tarihi belli oldu (Yunus Emre Göçer’in ölümüne neden olmaktan yargılanacak)

İstanbul’da motosikletli kurye Yunus Emre Göçer’in ölümüne neden olan Somali liderinin oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud’un yargılanmasına başlanıyor. Mohamud’un yargılanacağı ilk duruşma 16 Ocak 2024 tarihinde görülecek.

Haberler DHA 27.12.2023 - 13:05

İstanbul’da karıştığı trafik kazasında, motosikletli kurye Yunus Emre Göçer’in ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmut’un oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud’un yargılanmasına başlanıyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame, gönderildiği İstanbul 33. Asliye Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Mahkeme, yargılamanın başlayacağı tarihi de belirledi. Mohamud’un yargılanmasına 16 Ocak 2024’te başlanacak.
Somali liderinin oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud
NE OLMUŞTU?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, Yunus Emre Göçer’in yaşanan kazanın ardından 6 Aralık günü yaşamını yitirdiği yer alıyor.

Göçer’in eşi müşteki Öznur Göçer’in 13-15 Aralık’ta alınan ifadesinde şikayetçi olduğu, 20 Aralık’taki ifadesinde ise bu aşamada herhangi bir şikayetinin bulunmadığını beyan ettiği iddianamede yer alıyor.

İddianamede, şüphelinin kusurlu eylemiyle Yunus Emre Göçer’in ölümüne sebebiyet verdiği belirtilerek taksirle ölüme neden olma suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapsi isteniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız