SON DAKİKA HABERİ: AB ziyaretinde protokol tartışmasına açıklama

SON DAKİKA HABERİ: Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB Konseyi Başkanı Charles Michel ile Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen'in ziyaretinin ardından çıkan protokol tartışmasına yönelik açıklama yaptı. Türkiye'ye yönelik haksız ithamların olduğunu söyleyen Çavuşoğlu,  ''Protokole uygun davranıldı'' dedi.

Haberler 08.04.2021 - 11:42

Arşiv

Son dakika haberi! 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kuveyt Dışişleri Bakanı ile ortak basın toplantısı düzenledi. 

Geçtiğimiz salı günü Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetiyle Türkiye'ye çalışma ziyareti gerçekleştirdi. 

Ziyaretin ardından çıkan protokol tartışmasına yönelik açıklama yapan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ''Türkiye'ye yönelik haksız ithamlar var. Ülke olarak biz ilk defa misafir ağırlamıyoruz. Görüşmede protokole uygun davranıldı'' dedi.  

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız