SON DAKİKA HABERİ: EGM'den ''Cumhurbaşkanlığı korumasının para videosu'' iddiasına açıklama

SON DAKİKA HABERİ: Bazı sosyal medya platformlarında, 'Cumhurbaşkanlığı koruması olduğunu iddia eden kişinin para videoları çıktı' haberlerine ilişkin Emniyet Genel Müdürlüğü bir metin yayımladı. Açıklamada, 'Cumhurbaşkanlığı’nın yakın koruması olduğu” iddiası asılsızdır denildi.  Özel bir şirkette şoför olarak çalıştığı belirlenen kişinin de gözaltına alındığı bildirildi.

Haberler 07.04.2021 - 13:49

Son dakika haberi! Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr'de...

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden (EGM) paylaşılan metinde şu ifadeler yer aldı:

''Bazı sosyal medya platformlarında yer alan “Erdoğan'ın koruması olduğu iddia edilen H.T.’nin para videoları ortaya çıktı” başlıklı haber üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması zorunluluğu doğmuştur.

Bahse konu iddia üzerine başlatılan incelemede, 1989 Kayseri doğumlu olduğu tespit edilen şahsın, Kocasinan / KAYSERİ adresinde ikamet kaydının olduğu anlaşılmıştır.

Dezenformasyon yapan şahsın, “Cumhurbaşkanlığı’nın yakın koruması olduğu” iddiası asılsızdır. Söz konusu şahsın, Cumhurbaşkanlığında  herhangi bir görevinin bulunmadığı tespit edilmiştir. Özel bir şirkette şoför olarak çalışan H.T, “Kamu görevinin usulsüz üstlenilmesi” gerekçesi ile gözaltına alınmıştır.

Son dönemde Türk Polis Teşkilatına yönelik iftira kampanyasının son halkası olarak değerlendirilen iddiayı gündeme taşıyan hesaplar hakkında gerekli tespitler yapılmış olup adli mercilere suç duyurusunda bulunulacaktır'' 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız