Sonunda yüzlerini gösterdiler

Ünlü müzik grubu Gorillaz üyeleri sonunda hayranlarına yüzlerini gösterdi.

Haberler 21.04.2010 - 19:00

İngiliz müzik grubu Blur'ün solisti Damon Albarn ve Tank-Girl gibi çizgi romanların yaratıcısı Jamie Hewlett'in önderliğinde kurulan Gorillaz hayranlarını şaşırttı. Grubun üyeleri, Coachella Müzik ve Sanat Festivali'nde verdikleri konserde yüzlerini gösterdi.

Şimdiye kadar, yüzlerini göstermeyen ve çizgi karekterlerinin yansıtıldığı bir perde arkasında konser veren grup böylece ilk kez deşifre oldu.

Damon Albarn, Phil Cornwell, Remi Kabaka ve Haruka Kuroda'dan oluşan Gorillaz'a Flea, Bobby Womack, Mick Jones ve Paul Simonon gibi isimler de eşlik etti.

1999 yılında Damon Albarn ve Jamie Hewlett projeyi ilk oluşturduklarında grup ismini 'Gorilla' olarak belirlemişlerdi ama 2000 yılında ismi Gorillaz olarak değiştirdiler. İlk şarkıları 'Ghost Train' ses getirince, grup kendi adlarını taşıyan albümlerini 2001 yılında piyasaya sürdüler.

Gorillaz'ın son albümü 'Plastic Beach' bu yıl yayımlandı.

Grubun solisti 2D (Damon Albarn).
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız