Sualtından neler çıktı neler?

Antalya'nın Side beldesinde sualtı temizliği gerçekleştirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 08.12.2011 - 10:22

Side Belediyesi tarafından organize edilen sualtı temizliğini, eski sinema oyuncusu ve Side'de dalış eğitmenliği yapan Alev Sayın ve dalgıç Işık Yorulmaz yaptı. Yaklaşık 2 saat süren temizliğin ardından sualtından çok sayda pet şişe, otomobil lastiği, av malzemeleri ve çeşitli atıklar çıkarıldı.

Alev Sayın, yaptığı açıklamada, 20 yıldır Side'de yaşadığını, zaman zaman Side Limanı'nda temizlik yaptıklarını söyledi.

Çıkardıkları çöpler arasında çok sayıda pet şişe ve metal atık bulunduğuna dikkati çeken Sayın, bu malzemelerin doğaya karışmasının çok uzun zaman aldığını vurguladı. Sayın, vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.

Side Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gülcü ise, Side Limanı'nda her ay rutin temizlik yaptıklarını, yılda bir kez de dalgıçların katılımıyla temizlik gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız