Sucuklu yumurta cinayetinde garsona 15 yıl hapis

Zonguldak'ta restoranda sucuklu yumurtanın az olması nedeniyle çıkan tartışmada müşteriyi tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen garson, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haberler DHA 18.08.2016 - 16:58

Serkan Arslan (21) ve iki arkadaşı iddiaya göre alkol aldıktan sonra Zonguldak-Ankara Karayolu üzerinde bulunan Bakacakkadı Mevkii'ndeki restorana gitti.

26 Ekim 2013'te meydana gelen olayda 3 arkadaş, istedikleri sucuklu yumurtanın az olduğunu ileri sürerek çalışanlara tepki gösterdi.

Çıkan kavgada garson Tayfun E. (21), ruhsatsız tabancasıyla ateş ettiği Serkan Arslan'ı başından vurarak öldürdü. Olayın ardından tutuklanan zanlı hakkında, Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ''kasten adam öldürme'' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Bugün görülen karar duruşmasına tutuklu sanık Tayfun E., ölen Serkan Arslan'ın yakınları ve avukatlar katıldı. Son sözü sorulan zanlı, yaşanan olaydan üzgün ve pişman olduğunu söyledi.

Mahkeme heyeti, zanlı hakkında haksız tahrik indirimlerini uygulayarak ömür boyu hapis cezasını 18 yıla düşürdü. Mahkemedeki iyi halini de indirim sebebi sayan heyet zanlıya 15 yıl hapis cezası verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız