Suikasti kendi planlamış, örgüt bağı yok

Başbakan Erdoğan'a yönelik suikast hazırlığında olduğu iddiasıyla tutuklanan Muammer Altıntaş'ın örgüt bağlantısı tespit edilmedi.

Haberler 25.04.2009 - 09:57

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, Tekirdağ'da 16 Mart'taki AKP mitingine ruhsatsız tabanca ile geldiği için tutuklanan Muammer Altıntaş ile ilgili soruşturmayı tamamladı.

Eşinin ölümünden sonra psikolojisinin bozulduğu belirlenen Altıntaş'ın, herhangi bir örgütle bağlantısı tespit edilemedi.

Savcılık, Muammer Altıntaş'ın eyleminin bireysel olduğu gerekçesiyle görevsizlik kararı verdi ve dosyasını Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi.

Altıntaş, savcılık sorgusunda ülkenin kötü gidişinden sorumlu tuttuğu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı öldürmeyi düşündüğünü söylemişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız