Antalya’da köpeği iple kamyonetin arkasına bağlayıp sürükledi

Antalya'da köpeğini aracına bağlayarak götüren sürücüye, idari para cezası kesildi.

Haberler Anadolu Ajansı 05.06.2018 - 10:34

Antalya'da köpeğini kamyonetine bağlayarak götüren sürücüye, idari para cezası verildi.

Antalya Candost Derneği Başkanı Arife Yanık, yaptığı açıklamada, Aksu ilçesinde bir köpeğin kamyonetle çekilerek götürülmesinin yer aldığı görüntülerin kendilerine ulaştığını söyledi.

Hemen ilgili yerlere şikayette bulunduklarını aktaran Yanık, "İnceleme sonucu belirlenen 07 AAF 251 plakalı kamyonetin sürücüsüne, Aksu Kaymakamlığınca Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde idari para cezası kesildi. Konuyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına da suç duyurusunda bulunduk." diye konuştu.

Derneğin şikayetinde yer alan cep telefonu görüntülerinde, karayolunda seyir halinde bulunan bir kamyonetin arkasına boynundan bağlanan köpeğin, zorla koşturulmaya çalışıldığı görülüyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız