Tahtaya yazarken de çevreci olunabilir

Keçeli markör ve işaretleyici üreten ünlü edding firması, EcoLine serisinde yüzde 80 oranında geri dönüştürülmüş malzeme kullanıyor.

Haberler 16.02.2010 - 12:56

Ünlü keçeli kalem markalarından edding, çevreci anlayışla tasarladığı EcoLine serisini piyasaya sürdü. Serideki tüm kalemlerde büyük oranda geri dönüşümlü ve yeraltı sularını kirletmeyen malzemeler kullanılıyor.

İlişkili Haberler


Bilhassa beyaz tahtada sunum yapan veya raporlarda satır işaretleyen işadamı ve eğitmenlerin sıkça kullandığı markör ve işaretleyicilerden oluşan EcoLine serisindeki kalemlerde, yüzde 80 oranında geri dönüştürülmüş plastik malzeme kullanılıyor.

Üstelik bu plastik malzeme yandığında çok az kirletici madde emisyonuna sahip ve çöpe atıldığında da yeraltı sularını kirletmiyor.

Kalemlerin etiket ve kutuları da plastik değil kağıttan mamul. Ürün bülteninde, kullanılan kağıdın yüzde 80 oranında geri dönüşümlü olduğu belirtiliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız