Tank şarampole devrildi: 1 yaralı

Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde, tankın şarampole devrilmesi sonucu bir astsubay yaralandı. Kazada, Dicle Nehri'nde içme suyu pompa istasyonuna enerji sağlayan nakil hattında hasar oluştu. Kente 5 saat su verilemedi.

Haberler Anadolu Ajansı 30.06.2015 - 16:54

Arşiv

Diyarbakır Eğil'de, Dicle Barajı Koruma Bölüğü'ne ait tank, henüz belirlenemeyen nedenle şarampole devrildi. Kazada yaralanan astsubay, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Tankın, içme suyu ana pompa istasyonuna enerji sağlayan nakil hattı direğine çarpması sonucu istasyonu besleyen elektrik hattı zarar gördü.

Nakil hattındaki hasar nedeniyle kentte 5 saat su kesintisi yaşandı. Arıza giderildikten sonra su kesintisi sonlandırıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız