Tartıştığı babasını öldürdü

Kayseri'de bir kişi tartıştığı babasına önce silahla 3 el ateş açtı, ardından bıçakladı. Baba olay yerinde hayatını kaybederken, cinayet zanlısı oğlu jandarma ekiplerine teslim oldu.

Haberler DHA 22.05.2021 - 22:20

Kayseri'de, Mahmut Tarık Ekinci (34), henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı babası Ahmet Ekinci'yi (66) önce tabanca ile vurdu, sonra da bıçaklayarak öldürdü.

Olay, saat 18.30 sıralarında Melikgazi ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi.

Mahmut Tarık Ekinci, akşam yemeği sonrası babası Ahmet Ekinci ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Mahmut Tarık, ruhsatsız tabancayla babası Ekinci'ye önce 3 el ateş açtı, ardındansa mutfaktan aldığı bıçakla bıçakladı.

Silah seslerini duyan bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Adrese gelen sağlık ekipleri, Ahmet Ekinci'nin öldüğünü belirledi.

Cinayet zanlısı Mahmut Tarık ise, suç aletleriyle birlikte jandarmaya teslim oldu.

Jandarmanın çalışmasının ardından Ahmet Ekinci'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız