Tartıştığı eşini bıçak ve çekiçle öldürdü

Adana'da bir kadın, tartıştığı eşi tarafından bıçak ve çekiç darbeleriyle öldürüldü.

Haberler DHA 26.12.2018 - 11:56

Adana'da, boya ustası Harun Çopur (45), tartıştığı eşi Sevda Çopur'u (38) önce bıçakladı, ardından da çekiçle vurararak, öldürdü.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Serinevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 2 çocuk babası Harun Çopur, eşi Sevda Çopur ile sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Tartışma büyüyünce, Harun Çopur, eşi Sevda Çopur'u bıçakladı. Bununla da yetinmeyen Harun Çopur, Sevda Çapur'a evde bulduğu çekiçle art arda vurdu. Harun Çapur, olayın ardından mahalle muhtarının yanına giderek, eşini boğazından bıçakladığını söyledi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri Sevda Çopur'un öldüğünü belirledi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise, şüpheliyi yakaladı. Polis, cinayet sırasında çiftin 5 yaşındaki çocukları H.Ç.'nin bir akrabasının yanında, 18 yaşındaki A.Ç. de İstanbul'da olduğunu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız