TEM'de kaza: 6 ölü, 3 yaralı

TEM Otoyolu Muallimköy mevkisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 6 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 02.08.2017 - 21:26

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

TEM otoyolu Ankara yönünde seyreden TIR, Muallimköy mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek otomobil, 2 cip ve panelvana çarptı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada ilk belirlemelere göre Almanya plakalı panelvanda bulunan Adnan (35), eşi Fatma (35) ile 7 yaş altında oldukları öğrenilen çocukları Melisa, Müslüm, Yusuf ve Yakup Erdoğan, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada ölenlerin cenazeleri, savcının incelemesinin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Araçlara sıkışan 3 yaralı, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yaralılar, sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden gurbetçi ailenin yakını Halil Demir, TIR'ın dayısı ile ailesinin bulunduğu aracı altına aldığını belirterek, "Biz Almanya'ya gidiyorduk. Tatil için Gaziantep'e gelmiştik. Dayım, eşi ve 4 çocuğu ölmüş" dedi.

Öte yandan kaza nedeniyle ulaşıma kapanan otoyolun İstanbul istikameti, araçların yoldan kaldırılması, kara yolları ekiplerinin yolda kumlama ve yıkama çalışmasının ardından trafiğe kontrollü olarak açıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız