Teslim olan emekli albay: Bilgisayarı bilmem

''Balyoz Planı'' davasında haklarında yakalama emri çıkarılan 69 sanıktan 6'sı daha tutuklandı. Kaçtığına yönelik haberlere tepki emekli albay Berna Dönmez, “Hayatımda hiç bilgisayar kullanmadım, suçumu bilmiyorum” dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 24.09.2012 - 18:44

İstanbul Adalet Sarayı'na Merkez Komutanlığı görevlileriyle gelen “Balyoz Planı” davası sanıkları albaylar Yavuz Kılıç, Mesut Zafer Sarı, Süha Civan ve Çetin Can ile emekli albaylar Erdem Ülgen ve Berna Dönmez'in kimlik tespitleri yapıldı. Mahkemece, Kılıç, Sarı, Civan, Can, Ülgen ve Dönmez'in tutuklanmasına karar verildi.

Duruşma çıkışında basın mensuplarına, bir gazetede ''kararı duyup firar ettiği'' yönünde çıkan haberle ilgili açıklama yapan emekli Albay Berna Dönmez, ''O gün duruşmadaydım. Daha sonra hava almak için dışarı çıkmıştım. Karar okunmuş. Bana kararı söyledi. Fenalaşmam üzerine eşim beni eve götürdü. Hakkımda çıkan haberler tamamen yalan'' dedi.

‘BİLGİSAYAR HİÇ KULLANMADIM’
Suçsuz olduğunu savunan Dönmez, ''Suçumun ne olduğunu bilmiyorum. Hayatımda hiç bilgisayar kullanmadım. Bilgisayarda ne yazılacağını dahi bilmem'' ifadesini kullandı.

Bu arada, şu ana kadar haklarında yakalama emri çıkarılan 69 sanıktan 22'si hakkında, yakalama emrinin kaldırılarak tutuklama kararının verildiği de öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız