Toplu taşıma araçları silah deposu gibi

Adana'da halk otobüsleri ve dolmuşlarda yapılan aramalarda şoför koltuklarının altına gizlenmiş 200'e yakın kesici ve delici alet ele geçirildi.

Haberler 21.11.2012 - 10:19

Adana'da kent içi toplu taşıma hizmeti veren halk otobüsleri ve dolmuşlarda yaşanan şiddet olaylarını yönelik aramalarda şoför koltuklarının altına gizlenmiş 200'e yakın kesici ve delici alet ele geçirildi.

Çoğu kez 'yolcu kapma rekabeti' nedeniyle kavga eden toplu taşıma şoförlerinin 'savunma' amaçlı bulundurduğu özel yapım coplar, sopalar, kılıçlar, döner bıçakları, satırlar ve biber gazı tüpleri, polisleri bile şaşırttı.

Silah sayılan kesici ve delici aletlere el konulurken şoförlere Kabahatler Kanunu'na muhalefetten 169'ar lira para cezası kesildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız