Trafo yandı, elektrik kesildi

Ataşehir'deki trafo yangını nedeniyle Anadolu yakasındaki bazı bölgelere yaklaşık 2.5 saat boyunca elektrik verilemedi.

Haberler 26.06.2014 - 00:30

Ataşehir Küçükbakkalköy'deki trafo merkezinde bulunan yeraltı kablolarının olduğu kısımda yangın çıkması sonucu İstanbul'un Anadolu yakasında bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşandı.

Türkiye Elektrik İdaresi Anonim Şirketi (TEİAŞ) 4. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü'nün Ataşehir Küçükbakkalköy'deki trafo merkezinde, yeraltındaki kablolarının olduğu kısımda yangın çıktı.

Saat 20.50'da çıkan yangın nedeniyle bölgede elektrik kesildi. Ataşehir, Göztepe, Suadiye, İçerenköy, Caddebostan, Sahrayıcedid, Maltepe'nin bir bölümü, Zümrütevler ve Kayışdağı kesintiden etkilendi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Kadıköy, Ümraniye ve Ataşehir itfaiye ekipleri, yangına köpük sıkarak müdahale etti.

İtfaiyenin yoğun çalışması sonucu yangının kontrol altına alınmasının ardından bölgeye saat 23.20 itibarıyla kademeli olarak elektrik verilmeye başlandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız