Vali'den "Dersim yanıyor" iddialarına ilişkin açıklama

Tunceli Valisi Sonel sosyal medyadaki "Dersim yanıyor" paylaşımlarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Tunceli kırsalındaki ormanların yakıldığı iddia ediliyordu.

Haberler Anadolu Ajansı 16.08.2018 - 14:03

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, sosyal medyada ve bazı basın yayın organlarında yer alan "Dersim Yanıyor" başlığı altındaki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Sonel sosyal medyada yaptığı açıklamasında, Hozat ilçesi Aliboğazı çıkan örtü yangınının da kontrol altına alındığı belirtti.

Sosyal medyada kullanılan kullanılan fotoğrafların Tunceli'de çekilmediğini ifade ederek, "Bu tür haberler bazı kesimlerce kasıtlı çıkarılmakta olup huzur şehrimiz Tunceli'ye gölge düşürülmek istenmektedir" şeklinde konuştu. 

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM YAPANLARA SORUŞTURMA

Tunceli Valisi sosyal medyada söz konusu görüntüleri paylaşanların tespit edilip bu kişiler hakkında gerekli yasal işlemlerin başlatıldığını söyledi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız