Van'da ilçe emniyet müdürlüğüne saldırı: Ölü ya da yaralı yok

Van'ın İpekyolu ilçesindeki emniyet amirliği binasına PKK'lı teröristlerce roketatar ve uzun namlulu silahla saldırı düzenlendi. Olayda can kaybı ve yaralanan olmazken, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyon düzenlendi.

Haberler Anadolu Ajansı 19.09.2016 - 21:59

Van'ın İpekyolu ilçesinde PKK'lı teröristlerce emniyet amirliği binasına roketatar ve uzun namlulu silahla saldırı düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, İpekyolu Emniyet Amirliği binasına teröristlerce roketatar ve uzun namlulu silahla saldırı gerçekleştirildi. Olayda can kaybı ve yaralanan olmazken güvenlik güçleri teröristlere yönelik operasyon başlattı.

Bu esnasında polis ekibine el yapımı patlayıcı atarak kaçan teröristlerin yakalanması için hava destekli operasyon yürütülüyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız