Vodafone e-faturalarla orman dikecek

Vodafone aboneleri e-fatura uygulamasına geçerek doğanın korunmasına katkıda bulunacak.

Haberler 30.01.2009 - 19:07

Kağıt faturadan e-faturaya geçen Vodafone aboneleri, ÇEKÜL’ün “7 Ağaç Ormanları”nda oluşturulacak 14 bin fidanlık Vodafone Ormanı’na katkıda bulunacak ve bu orman e-faturaya geçen aboneler sayesinde büyümeye devam edecek.

Proje hakkında Vodafone Türkiye’den yapılan açıklamada, “Herbirimiz günlük yaşamımızda kağıt, kalem, mobilya, yakacak gibi çeşitli gereksinimlerimiz için yılda ortalama 7 ağacın kesilmesine neden oluyoruz. Gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir Türkiye bırakmak amacıyla bu projeyi hayata geçiriyor ve abonelerimizle birlikte doğaya olan borcumuzu geri ödüyoruz” denildi.

Proje kapsamında, kağıt fatura yerine e-fatura uygulamasına geçen Vodafone aboneleri için Antalya’nın Alanya bölgesinde oluşturulacak Vodafone Ormanı’na fidan dikilecek ve projeye katkı sağladıklarını belirten sertifikaları elektronik ortamda kendilerine gönderilecek. Aboneler ayrıca e-mail adresi bildirmeden de e-fatura abonesi olabilecek ve faturalarını www.vodafone.com.tr adresindeki My Vodafone üzerinden görüntüleyebilecek.

Vodafone’un ücretsiz olarak sunduğu e-fatura hizmeti sayesinde aboneler aktif birer çevre gönüllüsü olma şansını yakalarken, aynı zamanda faturalarına hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşacaklar. Bireysel ve kurumsal abonelerin yararlanabildiği e-fatura hizmeti, Vodafone Shop’lar, Kurumsal Satış Kanalları, My Vodafone, Müşteri Hizmetleri ve SMS servisi aracılığıyla aktif edilebiliyor. SMS ile aktivasyon için “EFATURA” boşluk e-mail adresi yazarak 7048’e göndermek yeterli

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız