Vuran da ölen de aynı aileden

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Mardin’de düğün evi saldırısında yakalanan faillerin öldürülenlerle aynı soyadını taşıdığını belirterek “Olay aile arasındaki ihtilaf ve husumetlerden kaynaklanıyor” dedi.

Haberler 05.05.2009 - 03:05

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Mardin’in Mazıdağı ilçesine bağlı Bilge köyünde bir düğün evine düzenlenen ve 44 kişinin öldüğü saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

İçişleri Bakanı Atalay, olayın husumetten kaynaklandığını belirterek, “İlk tespitlere göre, köy içinde aile arasında ihtilaf ve husumetler sonucu gelişen bir olay olarak değerlendirilmektedir” dedi.

Bakan Atalay, olayla ilgili gözaltına alınan kişilerin aynı köyden olduğunu söyledi: ''Hepsi bu köyden. Aralarında başka soyadları da var ama maalesef ölenlerin de şu anda fail diye gözaltına alınanların da çoğu aynı soyadını taşıyor.''

KÖYDEKİ HERKESİN SOYADI ÇELEBİ
32 haneli Bilge köyünün tamamının aynı aileden ve soyadlarının da "Çelebi" olduğu bildirildi.

Köydeki erkeklerin tamamı korucu olarak görev yapıyor.

MESİRE ALANI
32 haneli Bilge köyü, 7 çeşmesiyle ünlü bir mesire alanı olarak biliniyor.

Vadinin başında kurulu bulunan Bilge köyüne, özellikle hafta sonları Mardin ve civar yerlerden gelen vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız