Yarış izlerken iki kez yıldırım çarptı

ABD’de yaşayan Casey Wagner’a, offroad yarışı izlerken iki kez  yıldırım çarptı.

Haberler 29.10.2013 - 15:07

ABD Ulusal Hava İdaresi’ne göre bir kişiye ömür boyu yıldırım çarpma olasılığı 6250’de 1. ABD’nin Texas eyaletinde Saint Jo kentinde yaşayan Casey Wagner’a ise üst üste iki yıldırım çarptı.

Bir ağacın altına saklanmış halde arazi yarışı izlerken iki kez yıldırım çarpmasına maruz kaldı. Rednecks with Paychecks etkinliğinde yapılan yarış esnasında yıldırım çarpması sonucu yere yığılan Wagner, yerdeyken bir yıldırıma daha maruz kaldı.

KTVT-TV’ye konuşan Wagner, “Çok şiddetli bir patlama duydum. Dizlerimin üzerine yığılmıştım ki bir daha çarptı... Her yer parlıyordu” dedi.

Olay yerinde bir hemşirenin müdahale ettiği Wagner, daha sonra hastaneye götürüldü ve kalp atışı normale dönene kadar gözetim altında kaldı. Doktorlar, Wagner’ın giydiği plastik pançonun yıldırımları çekmiş olabileceğini belirtti.

Bir kol ve bir bacağının hissini geçici olarak kaybetse de kalıcı bir rahatsızlığı oluşmayan Wagner, ‘vücudunun yeniden uyandığı hissettiğini’ belirtirken, hayatını Tanrı’ya borçlu olduğunu söyledi.
Casey Wagner.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız