Yeni yıl hediyeniz bir Toshiba ürünü olsun

Yeni yılda sevdiklerinize teknolojik bir ürün armağan etmek için Toshiba size iddalı, şık ve benzersiz seçenekler sunuyor. Notebookdan, LCD TV'ye, DVD Playerdan, dijital kameraya, LED TV'den,harddiske, netbooka kadar zengin bir ürün yelpazesine sahip olan Toshiba, hediye seçerken aklınızda olsun.

Haberler 24.12.2009 - 17:09

Bu sene yılbaşında hediye etmek için seçilecek favori ürünlerinin altın, gümüş, platin kaplama şık tasarımlı mini harddiskler olacağını söyleyen Toshiba, netbook, dijital kamera ve LED TV'nin de tercih edileceğini öngörüyor.

Sizler için seçtiğimiz kişiselleştirme yapabileceğiniz rakipsiz hediye seçenekleri ise şöyle;

Toshiba 1.8" Stor E Steel serisi Mini Harddiskler;
Minimalist şık tasarımı StorE steel hardiskleri benzersiz kılıyor. Kasası çizilmez ve paslanmaz çelikten yapılan ürünün altın,gümüş kaplama ve titanyum modelleri de bulunuyor. 1.8’’ boyutu, 10.3 cm x 6.3 cm x 1.4 cm ölçüleri ile 320 GB’a kadar saklama kapasitesi ile StorE Steel, cebe sığacak kadar küçük. Ürün herhangi bir ekstra adaptöre ihtiyaç olmadan USB ara yüzünden çalışıyor.

Mobilite de son nokta NB200 serisi Netbooklar;

Taşınabilirliğin, güçten daha önemli olduğu noktalarda netbooklar tam bir kişisel tamamlayıcıdır. Neredeyse cebe sığabilecek boyutu, düşük ağırlığı, dahili 3G özelliği ve kolay bağlanabilirliği ev dışında kullanım rahatlığı ile masaüstü yada tam donanımlı notebook’unuzu tamamlar.

Rahat taşınabilirlik, kolay kullanım, sağlamlık, kolay bağlanabilirlik NB 200 serisinin size sundukları. Bütün bunlar dikkat çekici ve şık bir şekilde tasarlanmış kasasının içinde. Bütün bu özellikler NB200’ü dijital yaşam tarzına sahip olan herkes için ideal bir mobil tamamlayıcı ve yılbaşı hediyesi için iyi bir seçim yapıyor.

Yeni yılda ailenize tek tek hediye almak yerine tüm ailenin kullanabileceği bir Toshiba Regza SV Serisi LED Televizyon alın.

Enerji tüketiminden tasarruf eden LED teknolojisi ile yüksek kalitede de görüntü keyfi 2 yeni teknoloji ile geliyor “Toshiba Local Dimming Technologie” ve “Regza Accurate Dimming”. Bu iki teknoloji her karedeki ışığı resimlerin içeriklerine göre ayarlayabilir bir teknolojidir. Bu teknolojiler sayesinde gerçek siyah ve 2.000.000:1 dinamik kontrast elde edilir. “Active-Vision M200HD” hareket teknolojisi ile arka ışığı 8 kat daha hızlı tarayarak resimlerin daha gerçekçi görünmesini sağlayarak kusursuz görüntüye sahip oluyorsunuz

Toshiba SV Serisi Full HD özelliğine de sahiptir ayrıca “Resolution+” özelliği ile SD görüntüleri, HD görüntüsüne yakın bir kaliteye yükseltir. Deep Lagoon” tasarım ise Toshiba TV’leri için bir dönüm noktasıdır. En üst kalite malzemelerin kullanıldığı seride, derinlik ve şeffaflık hissi veren tasarım mevcuttur.

Dünyanın en ince Full HD Kamerası yeni yılda anıları ölümsüzleştirmek için iyi bir hediye

Ultra ince Camileo S20 şık tasarımı ve hafifliği ile modayı takip edenler için tasarlandı Sadece 17 mm incelikte olan Camileo S20 dünyadaki en ince full HD kamerası özelliğine sahip. İnce şık tasarıma sahip olan S20 farklı renk seçenekleri ile şıklığına düşkün, ve kaliteyi talep eden kullanıcılar için ideal bir kamera.

Yeni yılda notebookunuzu da yenileyin , 16” Satellite A500 notebook yüksek seviye multimedya özelliklerini bir arada sunar

Satellite serisine yeni katılan 16’’ Satellite A500 notebook günümüzün ihtiyaçları doğrultusunda geniş multimedya özellikleri ile donatılmıştır. Televizyon özelliklerini ilk kez notebook’a entegre eden ilk üretici olan Toshiba, bu sayesinde HDMI kablosu ile bağlandığı TV, DVD, uydu alıcısını uzaktan kumanda edebilmektedir.Ekran kartı bağımsız, üst düzey grafik uygulamalar için ideal olan ürün 3.3 GB’a kadar yükselebilen ekran kartı, mobil cihazlar içersinde bir rekor kırıyor. Üzerinde ki Eco Tuşu ile enerji tasarrufunu destekler ve pratik halde sunar. Multi touch kontrol ile mouse üzerinden boyutlandırma yapılabilir, Touch pad üzerinde basit parmak hareketleri ile görüntüyü büyütüp küçültebilir yada yönünü değiştirebilirsiniz.

Standart DVD’lere HD Kalitesinde Görüntü Sağlayan Toshiba XD-E500 Dvd Player

Yeni yılda Toshiba XD-E500 Ddv Player ile HD televizyonlarınızın keyfini DVD film koleksiyonunuzla beraber çıkartabilirsiniz. Extended Detail Enhancement’ (XDE) yükseltici teknolojisi sayesinde 480i / 576i DVD kaynağından HD kalitesinde görüntüler elde edebilirsiniz.

XD-E500 3 farklı moda sahiptir. Keskinlik, Renk ve Kontrast. Bu sayede oynatıcınız film yada dvd içeriğine göre işlem yapabilir.

Daha detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edin : www.toshibatr.com

Toshiba Hakkında
Toshiba, yüksek teknolojiye öncülük eden bir dünya lideri ve yenilikçisi, ayrıca bilgi&iletişim ekipmanları ve sistemleri; dijital tüketici ürünleri; elektronik aygıtlar ve bileşenler; nükleer enerjide dahil olmak üzere güç sistemleri endüstriyel ve sosyal altyapı sistemleri ve ev aletleri de dahil olmak üzere ileri düzey elektronik ve elektrikli ürünlerin seçkin bir üreticisi ve pazarlayıcısıdır.

Toshiba 1875 yılında kurulmuş olup, günümüzde 191.000 çalışanı ve yıllık 60 milyar Amerikan Dolarını aşan satışlarını bulunan dünya çapında 670 şirketten oluşan global bir ağı oluşturmaktadır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız