Yılanı vurmak isterken hamile eşini öldüren zanlı adli kontrolle serbest

Konya'da, evde gördüğü yılanı av tüfeğiyle vurmak isterken hamile eşini öldürdüğü iddia edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 31.07.2019 - 12:54

Konya'nın Seydişehir ilçesine bağlı Kesecik Mahallesi Kırbaçlar mevkisinde yaşanan olayın ardından gözaltına alınan zanlı, Ali El A.'nın (29) jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

İlçeye bağlı Kesecik Mahallesi Kırbaçlar mevkisinde çiftlikte çobanlık yapan Suriye uyruklu Ali El A. (29), dün evde gördüğü yılanı av tüfeği ile öldürmek isterken tüfekten çıkan saçmalar eşi Zeynep El A.'ya (21) isabet etmişti.

Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve hamile olduğu belirtilen kadın müdahaleye rağmen kurtarılamamış, şüpheli Ali El A. (29) jandarma ekiplerince gözaltına alınmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız