19 çocuğu arabasına 'sıkıştıran' öğretmene ceza

Güney Afrika’da anaokulu öğrencilerini okul gezisine götüren öğretmen 19 çocuğu aynı arabaya bindirdi. Arabada üst üste oturan çocukları görenler polise haber verince öğretmen ceza aldı.

Haberler 16.10.2012 - 15:18

Güney Afrika’nın Gauteng bölgesinde yaşayan Melanie Minnie öğretmenlik yaptığı anaokulundaki öğrencileri geziye götürmek için hepsini aynı arabaya ‘sıkıştırdı’.

Arabada ağlayan 19 çocuğu görenler polise haber verince öğretmen para cezasına çarptırıldı.

İnternet gazetesi Huffington Post’un haberine göre çocukları hamburgerciye götürmek için hepsini aynı arabaya bindiren öğretmen çocukları araçtan indirirken tesadüfen orada bulunan fotoğrafçı  Nico van Heerden tarafından görüntülendi.

Minnie yola çıkmadan önce 3 öğrenciyi arabanın ön tarafına, 6 öğrenciyi arka koltuğa, geri kalanları da boş alanlara yerleştirmişti.

Minnie bu davranışı yüzünden 175 dolar para cezasına çarptırıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız