ABD medyasında muhafazakar operasyonu

ABD’li muhafazakar milyarder Koch Kardeşler aralarında L.A Times, Chicago Tribune ve Baltimore gibi büyük yayınların da olduğu sekiz büyük gazeteyi satın almayı planlıyor.

Haberler 22.04.2013 - 13:48

ABD’nin petrol zengini milyarder iş adamları Charles ve David Koch’un, ABD’de genelinde sekiz gazeteyi satın almayı planladığı belirtildi.

Haftasonu New York Times gazetesinde yer alan haberde, ekonomik güçleri siyaset arenası da taşımak ve hükümete olan taleplerini duyurmak için aralarında ABD’nin en büyük yayınlarının yer aldığı Tribune şirketini satın almayı planladıkları ifade edildi.

NYT’ye göre Koch Kardeşler, ABD’nin kar tatili merkezlerinden Aspen’de düzenlenen bir konferansta bu planlarını insanlarla paylaştı.

Koch Kardeşler'in, ABD'de muhafazakar politikaları desteklediği bir sır değil. Hatta geçen seçimlerde 45 bin çalışanına Obama'ya oy vermeleri halinde bazı sonuçlara katlanmaları gerekeceği uyarısında bulunmuşlardı.

HABERİN DEVAMI CNBCE.COM'da

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız