Murat Boz: Acun adaya öyle bir aşçı indirmiş ki...

Geçtiğimiz günlerde Dominik'e giderek Acun Ilıcalı ve Survivor ekibini ziyaret eden Murat Boz Türkiye'ye döndü. Boz, Etiler'deki kuaföründen çıkarken görüntülendi.

Haberler 01.03.2017 - 13:40 Son Güncelleme : 01.03.2017 - 13:45

Jüri üyesi olduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasının çekimlerine gittiğini söyleyen Murat Boz, Dominik seyehati için şöyle konuştu: "Adada üç kilo aldım. Acun adaya öyle bir aşçı indirmiş ki yemin ederim böyle bir aşçı olamaz. İnanılmaz anlayacağınız"

Acun Ilıcalı ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımın altına, "O Ses Türkiye'de verdiği sözü tutup Dominik'e gelen Murat Boz" notunu yazarak bu kareyi paylaştı.

"PROBLEM YOK"

Boz, sevgilisi Aslı Enver'le aralarının açık olduğu hatırlatılması üzerine, "İlişkimizde hiçbir problem yok. Bu ülkede her zaman kadınlar dayak yiyor, biraz da biz yiyelim" yanıtını verdi. 

"ALLAH YARDIMCILARI OLSUN"

Kerem Bürsin-Serenay Sarıkaya çiftinin Yeniköy'deki eski evine taşındıkları hatırlatılınca ise Boz, "Ben de duydum. Hayırlısı olsun. Zilime basıp kaçıyordu öğrenciler, Allah yardımcıları olsun" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız