James Cameron: 'Avatar'ın devam filmleri geliyor

Hasılat rekoru kıran 'Avatar' filminin yönetmeni James Cameron devam serisinin çekileceğini açıkladı.

Haberler 30.07.2016 - 16:52

İlişkili Haberler

Titanik, Yaratık, Terminatör filmlerinin de yönetmeni 62 yaşındaki James Cameron, 2009 yapımı Avatar'ın devam filmlerinin geleceğinin müjdesini verdi. Cameron, kendisinin ve senaristlerin oldukça fazla senaryo ürettiklerini, bu yüzden Avatar'a en az  3 tane daha devam filmi çekeceklerini açıkladı.

2018'DE VİZYONA GİRECEK

james Cameron, 3 boyutlu çekilen Bilim-Kurgu filmi 'Avatar'ın, diğer serilerininde de en son teknoloji kullanılacağının sinyallerini verdi. Amerikan yapımı filmin, serilerinin maliyetinin yüksek olması ve ikinci filmin 2018'de gösterime girmesi bekleniyor.

HASILAT REKORU KIRDI

İlk filmi hasılat listesinde zirveye oturarak hasıtlat rekoru kıran  Avatar',  yapımcısına dünya çapında 2.8 milyar dolar kazandırmıştı.  

James Cameron
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız