Beren Saat: Sokakta ne zaman konuştum ki?

Sosyal medyadan paylaştığı Oscar Wilde'ın "Size sıradan biriymişsiniz gibi davranan kişileri asla sevmeyin" sözleriyle Kenan Doğulu ile evliliğinde kriz yaşadığı iddiaları tekrar gündeme gelen Beren Saat gazetecilerin soruları üzerine "Ben sizinle sokakta ne zaman konuştum ki" diye cevap verdi.

Haberler 11.07.2019 - 13:29

Evliliklerinde kriz iddialarıyla gündemde olan Beren Saat ve Kenan Doğulu'dan Saat, önceki gün arkadaşıyla birlikte Arnavutköy'de bir mekandan çıkarken görüntülendi.

"KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

Üç saat kaldığı mekan çıkışında kendisini bekleyen gazetecilerin soruları karşısında sessiz kalan Beren Saat, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve eşi Kenan Doğulu'nun konserine gitmemesi hatırlatılınca, "Ben sizinle sokakta ne zaman konuştum ki? Konuşmak istemiyorum, teşekkür ediyorum" cevabını verdi.

Gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında kesinlikle konuşmayacağını söyleyen oyuncu, yanındaki kadın arkadaşının belini tutarak, Arnavutköy sokaklarında gözlerden kayboldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız