Bir yürüyen merdiven dehşeti daha!

Çin’in Şanghay kentinin ünlü Shanghai Mall alışveriş merkezinde bir temizlik görevlisi aniden kapakları açılan yürüyen merdiven mekanizmasının içine bacağını kaptırdı ve tüm çabalara rağmen bacağının kopmasına engel olunamadı.

Haberler DHA 03.08.2015 - 16:33 Son Güncelleme : 03.08.2015 - 16:36

Günlük rutin temizlik işini yapan adam gayet sakin bir şekilde yürüyen merdivenin önüne paspası serdiği sırada bağlantı noktasındaki kapak bir anda yerinden çıktı ve adamın ayağı mekanizmanın içinde kaldı.

Olayın ilk yaşandığı anda yanından geçen bir kadın ve bir erkek talihsiz adama sadece bakmakla yetindi, daha sonra yardıma koşan başka bir adam çareyi güvenliğe haber vermekte buldu. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla yaralı bir biçimde çıkarılan adamın bacağı tüm müdahalelere rağmen hastanede kesilmek zorunda kaldı.

Geçen hafta Çin’de bir anne aynı şekilde yürüyen merdiven kapakları açılması sebebiyle mekanizmanın içine düşmüş ve hayatını kaybetmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız