Bosch'tan 68 Otomatik Programlı Ankastre Fırın

Bosch Ev Aletleri’nin yeni piyasaya sürdüğü HBA38B750 68 otomatik programlı ankastre fırın, üstün teknolojik özellikleri ve fonksiyonelliği tasarımla harmanlıyor ve kullanıcısını her zaman mükemmel lezzetlerle buluşturuyor.

Haberler 17.09.2009 - 10:17

Mutfaktaki gizli aşçı

Yeni Bosch 68 otomatik programlı ankastre fırında bulunan AutoPilot68 özelliği, hafızasında bulunan programlar sayesinde kullanıcıların en çok sevdiği yemeklerin mükemmel olarak pişirilmesini, kızartılmasını veya haşlanmasını sağlıyor. AutoPilot68, hafızasında bulunan bilgileri kullanarak yemekleri mükemmel bir şekilde hazırlayabiliyor.

Üç hamur işi bir arada

Bosch’un yeni 68 otomatik programlı ankastre fırında kullandığı 3D HotAir Plus özelliği, multifonksiyonel üç boyutlu ısıtma anlamına geliyor. Ankastre fırınları yeni geliştirilmiş arka duvar ve yeni bir sıcak hava sistemiyle donatan Bosch, bu duvar sayesinde fırın içindeki hava dolaşımını her kata eşit oranda ve mükemmel şekilde dağıtıyor. Böylece pasta, kek veya pizza gibi hamur işlerini eşit şekilde pişiriyor. Bu da kullanıcıya, fırın içinde aynı anda üç tepsiyi de kullanma imkanı sağlıyor.

Yeni Bosch fırında bulunan otomatik hızlı ön ısıtma özelliği ise ön ısıtma sırasında yüksek enerji tüketimine neden olmadan yüzde 40’a kadar zaman tasarrufu sağlıyor.

Emlaktimes

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız