Brigitte Bardot, Carla Bruni'den yardım istedi

Fransız sinema oyuncusu Brigitte Bardot, Fransa'da boğa güreşlerinin yasaklanması için Nicola Sarkozy'nin eşi Carla Bruni'den yardım istedi.

Haberler Anadolu Ajansı 17.07.2009 - 17:58

Ünlü Fransız sinema oyuncusu ve aynı zamanda radikal bir hayvan hakları savunucu olan Brigitte Bardot, boğa güreşlerinin yasaklanması konusunda Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'yi ikna etmesi için Carla Bruni Sarkozy'den yardım istedi.

Sarkozy'nin eşi eski top model ve şarkıcı Bruni'ye bir mektup yazan Bardot, ''Boğa güreşlerinde, hayvanların işkence edilerek öldürülmesini iğrenç bir gösteri olarak gördüğünü'' belirtti ve ''Eşinizi boğa güreşlerinin Fransa'da yasaklanması için ikna etmenizi rica ediyorum'' ifadesini kullandı.

Bardot mektubunda ayrıca, bir süre önce kürk giymeme kararı alan Bruni'yi tebrik etti.

Brigitte Bardot, Fransa'da kendi adını taşıyan bir hayvan hakları derneğinin başkanlığını da yapıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız