Britanya'nın en güvenilir sürücüsü

George Geeson Britanya'da 84 yıldır araba kullanmasına rağmen sicilinde tek bir ceza bulunmuyor. Geeson sadece ufak bir kaza atlatmış o kadar.

Haberler 20.10.2009 - 16:41

Britanya'da yaşayan 99 yaşındaki George Geeson hala araba kullanıyor ve 85 yıllık sürücülük hayatında bir kere bile ceza almamış.

1925'te daha 15 yaşındayken sürücü ehliyetini alan Geeson sadece 1958'de yağmurlu bir havada başka bir motorsikletin arkadan kendisine çarptığında küçük bir kazaya karışmış.

Eski bir garaj sahibi ve üç torun sahibi olan Geeson şu anda kırmızı bir Peugeot 106 kullanıyor. Ama 72 yıllık ilk aşkı Viola'nın dışında bir diğer ilk aşkı ise Geeson'ın araba kullanmayı öğrenirken sürdüğü T Ford modeli araba.

"O zamanlar ehliyet sınavını geçmeniz gerekmiyordu. Size sadece ehliyetinizi veriyorlardı" diyor Geeson. Öte yandan Geeson'ın 62 yaşındaki oğlu Robert da araba kullanmayı babasından öğrenmiş ve onun da hiç trafik cezası bulunmuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız