Bu kedi iniyor mu çıkıyor mu?

Rengi konusunda dünyayı ikiye bölen elbisenin ardından sosyal medyanın yeni çılgınlığı bu fotoğraftaki kedi oldu.

Haberler ntv.com.tr 10.04.2015 - 17:04

Sosyal alemdeki milyonlarca kullanıcı bu kediyitartışıyor.

Söz konusu kareye bakan bazı kullanıcılar kedinin merdivenlerden yukarı çıktığını iddia ederken, diğer grup kedinin aşağıya indiğini belirtiyor. İlk olarak 9gag isimli sitede paylaşılan kare, son 24 saatte 150 binin üzerinde tweet'lenerek adeta rekorakoşuyor. 

İşte sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölen o kare:

Sizce bu kedi yukarıya mı çıkıyor, yoksa aşağıya mı iniyor?
21 yaşındaki sosyal medya kullanıcısı Caitlin McNeill’in geçen ay Tumblr hesabına yüklediği fotoğraf dünyayı ikiye bölmüş, uzun tartışmaların ardından üretici firma elbisenin mavi siyah olduğunu açıklamıştı.
Bu fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayan Caitlin McNeill isimli kullanıcı, fotoğrafın altına “Lütfen yardım edin. Bu elbisenin rengi beyaz-altın mı, mavi-siyah mı? Ben ve arkadaşlarım bir türlü karar veremiyoruz ve kafayı yemek üzereyiz” notunu düşmiştü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız