Bu kez de hapis cezası!

Alkollü araç kullandığı gerekçesiyle daha önce ayağına "alkol kelepçesi" takılmıştı... Şimdi ise hapis cezasına çarptırıldı.

Haberler 07.07.2010 - 10:16

Hollywood yıldızı Lindsay Lohan'ın başı yine dertte...

Beverly Hills mahkemesi, ünlü yıldızı, "alkol eğitim derslerine katılma" kararına uymadığı için 90 günlük hapis cezasına çarptırdı.

23 yaşındaki oyuncu, en geç 2 hafta içerisinde teslim olmak zorunda...

DİĞER CEZASINA UYMADI
2007’de alkollü otomobil kullanırken yakalanarak mahkemeye çıkarılmıştı. Mahkeme o tarihte Lohan’a "alkol eğitim derslerine katılma" cezası vermişti. Ancak Lohan bu derslere katılmadı.

Yargıç Marsha Revel, bundan yaklaşık bir ay önce de ünlü yıldıza (alkol alması halinde en yakın karakola alarm sinyalleri gönderen) "alkol izleme kelepçesi" takılmasını ve düzenli olarak alkol testinden geçmesini kararlaştırmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız