Burak Özçivit 'Kara Sevda'nın ödül törenine gidiyor

'Kara Sevda'nın Kemal'i Burak Özçivit ile dizinin yönetmeni Hilal Saral, Seul Drama Ödülleri için yola çıktı.

Haberler 07.09.2016 - 11:21 Son Güncelleme : 07.09.2016 - 11:32

Star TV'de yayınlanan ve 2.sezon çekimleri başlayan 'Kara Sevda' dizisi Seul Drama Ödülleri'ne geçtiğimiz ay aday gösterildi. Dizi finale kaldı ve ödül töreni için dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit ile yönetmen Hilal Saral Güney Kore'nin başkenti Seul'de düzenlenecek tören için bu sabah yola çıktı. Özçivit Instagram hesabından uçakta çekilmiş fotoğrafını paylaşarak altına şu notu düştü: "Seul'e doğru yola çıktık"

BURAK ÖZÇİVİT'iN PAYLAŞIMI

İKİ DALDA YARIŞACAK

Kara Sevda dizisi yarın düzenlenecek törende 'En İyi Dizi' ve 'En İyi Kadın Oyuncu' kategorileri olmak üzere iki dalda yarışacak. 

ATAGÜL KATILAMAYACAK

Dizinin Nihan'ı Neslihan Atagül ise 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne aday gösterilmesine rağmen reklam çekimleri nedeniyle ödül törenine katılamayacak. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız