Cem Yılmaz'dan Russell Crowe'a yanıt: Amcanın oğlu olsa yapmaz

Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmler’i vizyona girerken ünlü aktör Russell Crowe komedyene tebrik mesajı gönderdi. Yılmaz, kutlama mesajına, “Amcanın oğlu olsa yapmaz” şeklinde yanıt verdi.

Haberler 20.10.2019 - 10:06

Cuma günü vizyona giren Karakomik Filmler ile izleyici karşısına çıkan komedyen Cem Yılmaz'a Hollywood'un yıldız ismi Russell Crowe tebrik mesajı gönderdi. Crowe, kutlamasını video yoluyla iletti.

Crowe ile beş yıl önce vizyona giren Son Umut filminde birlikte rol alan Yılmaz, Crowe’un videosunu içeren bir tweet atarak teşekkür etti. Ünlü komedyen ve oyuncu Yılmaz'ın mesajı şöyleydi: 

“Sevenim çok. Geçmiş 6 sene boyunca her filmimde arayıp, hayırlı olsun başarılar der mi lan bir insan? Amcanın oğlu olsa yapmaz. İyi adam iyi. Ne zaman bir kardeşe ihtiyacın olsa, o hep orada. Teşekkürler Maximus.”  
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız