Cemil İpekçi'den Bensu Soral'ın elbisesine eleştiri: Hamam şalvarı gibi olmuş

Ünlü modacı Cemil İpekçi, oyuncu Bensu Soral'ın Cannes'de giydiği elbiseyi yorumladı.

Haberler 22.05.2017 - 13:52

Cemil İpekçi, meslektaşı Neslihan Yargıcı ve şarkıcı Cenk Eren ile birlikte bu yıl 8. kez düzenlenen Dream Style Amatör Moda Tasarım Yarışması'nın finaline katıldı.

İpekçi'nin son olarak İçerde dizisinde rol alan Bensu Soral'ın Cannes Film Festivali'nde giydiği elbiseye yaptığı yorumlar damga vurdu.

"BÜTÜN GÜZELLİĞİNİ MAHVETMİŞ"

Soral'ın giydiği yeşil elbiseyi eleştiren İpekçi, "Vücudu ve yüzü çok güzel bir kız ama elbise çok kötü. Elbise Bensu'nun bütün güzelliğini mahvetmiş. Cannes Film Festivali'ne böyle bir elbiseyle gidilmez. Çok abartılı bir elbise giyebilir, çok dekolte de giyebilir ama estetik olması gerekiyor. Eteğin kısalığıyla yanından hamam şalvarı gibi sarkan parçaları çok anlamsız buldum" diye konuştu.
"BEN VARIM" DEMELİYDİ

Modacı Neslihan Yargıcı da 26 yaşındaki Soral'ın kıyafetini değerlendirirken "Sıradan bir nişan kıyafeti gibi olmuş. Böyle bir yerde Türkiye'yi temsil eden bir kişinin çok daha görkemli, 'ben varım' diyen bir kıyafet taşıması gerekiyordu" açıklamasında bulundu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız