Cindy Crawford günümüzün süpermodeli olamazdı

Cindy Crawford Alman bir dergiye verdiği demeçte, kıvrımlı hatları ve sağlıklı görüntüsüyle günümüzde süpermodel olamayacağını söyledi.

Haberler 29.10.2009 - 19:26

Sıfır bedenin sakıncalarına sene içinde dikkat çekmeye çalışan Vogue İngiltere editörü Alexandra Schulman’ın çabaları podyumlarda ve editoryal çekimlerdeki manken ölçülerini kısa sürede değiştireceğe benzemiyor.

1990’ların örnek vücut ölçülerine sahip Cindy Crawford, Alman Bunte dergisine verdiği röportajda, günümüzde bu soruna değinip süpermodel sayılmacağını iletti.

Kaslı kolları, büyük memeleri, fit duran üst bacakları ve sağlıklı görüntüsüyle Crawford, bugün endüstrinin aradığı standartlarda bir manken olarak tercih edilmeyeceğini söyledi.

43 yaşındaki eski model, fiziğiyle barışık olduğunu fakat çizgilerden çekindiğini belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız