DiCaprio'dan kaplanlara 3 milyon dolar

Leonardo DiCaprio, Doğayı Koruma Vakfı'na 3 milyon dolar bağış yaptı.

Haberler Anadolu Ajansı 22.11.2013 - 09:16

ABD’li sinema oyuncusu Leonardo DiCaprio, soyu tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan Bengal kaplanlarının korunması için Dünya Doğayı Koruma Vakfı'na (WWF) 3 milyon dolar bağışta bulundu.

DiCaprio, "Umarım Nepal'deki kaplan nüfusunun artırılması için yürütülen çabalara bir katkım olur" dedi. Bağışın, kaçak avcılığın önlenmesi ve kaplanların yaşam alanının korunması için kullanılacağı öğrenildi. Çevreye ve hayvan haklarına duyarlılığı ile tanınan 39 yaşındaki oyuncu, WWF'nin yönetim kurulu üyeleri arasında da yer alıyor.

Vakıf, Çin'de Kaplan Yılı'nın kutlanacağı 2022 yılına kadar Nepal'deki Bengal kaplan nüfusunu iki katına çıkarmayı planlıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız