Estetik ameliyat ölüm getirdi

Estetik ameliyat olmak için Tayland’a giden İngiliz kadın, bu alanda ameliyat yapma yetkisi bulunmayan doktor yüzünden hayatını kaybetti.

Haberler 24.10.2014 - 14:33

Tayland’da estetik ameliyat için bıçak altına yatan genç İngiliz kadın, operasyon sırasında hayatını kaybetti

Konuyla ilgili yetkililer tarafından yapılan açıklamada, operasyonu gerçekleştiren doktorun bu alanda gerekli sertifikaya sahip olmadığı açıkladı.

Tayland'da bu tür ameliyatlar İngiltere'ye oranla daha düşük maliyete gerçekleştiriliyor. Adı açıklanmayan 24 yaşındaki İngiliz kadının bu yüzden Tayland’a gittiği düşünülüyor.

Ameliyatı gerçekleştiren doktor, olayın ortaya çıkmasının ardından gözaltına alındı. 51 yaşındaki Sompob Saensiri, ameliyatı yapma yetkisi bulunmamasına rağmen operasyonu gerçekleştirdiği gerekçesiyle ölüme sebep olma suçundan yargılanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız