Fatma Girik annesi ve kardeşiye sandığa gitti

Usta oyuncu Fatma Girik, annesi Münevver Girik (94) ve kardeşi Müesser Girik (71) ile birlikte sandığa giderek oyunu kullandı.

Haberler DHA 24.06.2018 - 16:13 Son Güncelleme : 24.06.2018 - 16:15

Torba Mahallesi'nde seçim için oyunu kullanan ünlülerden Fatma Girik, annesi Münevver Girik (94) ve kardeşi Müesser Girik (71) ile birlikte sandığa gitti. Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle güçlükle yürüyen Girik'e, Torba Muhtarı Suat Kaya ve yardımcısı Dursine Yılmaz yardımcı oldu. Oy kullanmak için 1296 numaralı sandığa gelen Girik, hayranlarının ilgisiyle karşılaştı.

Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan 75 yaşındaki Girik, "Türkiye, gerçekten çok güzel günlere gidiyor, gidecek. Buna inancımız tam ve sonsuz. Demokrasi içinde herşey çok daha güzel olacak" dedi.

Girik'in oy kullandığı sandıkta, eski manken Bilun Dohmen ve şarkıcı Fedon da oylarını verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız