Fotoğrafını 'bombaladı'

İşadamı Donald Trump, bir hayranıyla kameraya poz verirken fotoğrafında beklenmeyen bir misafirle karşılaştı.

Haberler 28.02.2013 - 17:59

ABD’li işadamı ve realty şov sunucusu Donald Trump, konuk olduğu programın çıkışında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranıyla karşılaştı. Kuliste hayranıyla poz veren Trump, daha sonra fotoğraftaki ilginç bir ayrıntıyı keşfetti.

Trump’ın fotoğrafına girerek kareyi bozan kişinin Tyler the Creator olduğu ortaya çıktı. Kameranın kadrajına girerek tişörtünü açan ve dil çıkaran Tyler, aslında bir rap grubunun üyesi.

Trump, hayranıyla çektirdiği fotoğrafı “Dün kulisten ayrılırken zeki bir adam tarafından fotoğrafım ‘bombalandı’. Öndeki kişi ise büyük bir hayranım olduğunu söyledi. Arkadakini tanımıyorum” notuyla Twitter hesabında paylaştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız