Seren Serengil: Hadise’nin kulak memeleri bile kilo almış

Star TV'de ekrana gelen 'Duymayan Kalmasın' programının yorumcularından Seren Serengil, canlı yayında Hadise'nin kilosu hakkında konuştu.

Haberler 19.12.2016 - 14:17 Son Güncelleme : 19.12.2016 - 14:18

'Duymayan Kalmasın' programında Hadise’nin şarkıcılık kariyeri üzerine yorum yapılırken, Seren Serengil şaşırtan bir benzetmede bulundu. 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri koltuğunda oturan Hadise’nin yeni imajını beğenmediğini belirten Serengil, "Onu sarı saçlarıyla daha çok seviyordum, bir de Sibel Can’la birlikte ola ola sanki ona benzemeye başladı" dedi.
"HADİSE'NİN KULAK MEMELERİ BİLE KİLO ALMIŞ"

Hadise'nin son dönemde fazla kilo aldığını savunan Serengil, "Geçen gün programı izlerken fark ettim, Hadise fena halde kilo almış. Ben ona çok üzülüyorum, saçlarını kahverengi yaptırmış, bir de Hadise’nin kulak memeleri bile kilo almış" şeklinde konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız