‘House Of Cards’ın yaratıcısı Donald Trump’ın Twitter’dan silinmesini istedi

‘House Of Cards’ dizisinin yaratıcısı Beau Willimon, attığı tweet’lerin “ulusal güvenlik tehdidi” taşıdığı gerekçesiyle, Twitter’dan Donald Trump’ın hesabının kapatılmasını istedi.

Haberler ntv.com.tr 06.03.2017 - 12:04 Son Güncelleme : 06.03.2017 - 12:10

Beyaz Saray hikayelerinin anlatıldığı politik-dram türündeki Netflix dizisi ‘House of Cards’ın yaratıcısı Beau Willimon, Twitter yetkililerinden, ABD Başkanı Donald Trump’ın hesabının silinmesini istedi.

Trump’ın Twitter’daki mesajlarının “ulusal güvenlik tehdidi” oluşturduğunu söyleyen Willimon, “Göze batan noksanlıklarını avantaja çevirmek için düşmanlarımızı cesaretlendiriyor” dedi.

Beau Willimon, Trump'ın Obama iddialarının, hesabının silinmesi için gerekçe olabileceğini söyledi. 

Görüşlerini Twitter’dan paylaşan Willimon, Twitter’ın “harika” olduğunu ve “dünyayı birbirine bağladığını” söyledikten sonra, “Ama bu, sorumluluk da getiriyor: dünyayı korumak için kendine düşeni yapmak” ifadesini kullandı.

Donald Trump, son olarak Twitter üzerinden, emekli başkan Barack Obama’nın, başkanlık seçiminden önce kendisinin telefon görüşmelerini dinlediğini iddia etmişti.

Willimon, Trump’ın bu iddiasının, hesabının neden kapatılması gerektiğine dair “son örnek” olduğunu belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız